Reservering
Datum van aankomst
Datum van vertrek
 

Camping Saint Cast le Guildo

Op steenworp afstand van camping le châtelet, is Saint Cast le Guido de ideale toeristenplaats voor gezinnen en voor iedereen op zoek naar ontspanning, onvergetelijke ontdekkingen of gewoon om van het leven te genieten. Met zijn opmerkelijke cultuur erfgoed en de adembenemende landschappen wordt u op uw wenken bediend…

Saint Cast heeft een ongerept kader om te genieten van een rustige vakantie, met uw gezin, of heerlijk samen…

De golfbaan

De golfbaan van Saint Cast ligt op slechts 4 km van de camping; een bijzondere locatie met de zee tot aan de horizon…

En een korting van 20% voor onze gasten. Informatie en boekingen bij de receptie van de camping.

Boomklimmen

kunt u zich meer dan 3 uur uitleven op de 3 hectares aan bos, met meer dan 140 workshops en 11 klimroutes van verschillende niveaus..

Het park is zo ontworpen dat kinderen en volwassenen zich samen kunnen vermaken

Onze gasten krijgen 10% korting. Informatie en reserveren bij de receptie van de camping.

Paardensportcentrum

Het paardensportcentrum (van Saint-Cast (op 3km du camping), ligt tussen land en zee. Hier kunt u paardrijlessen nemen onder leiding van een gediplomeerd leraar, in een rustige, ontspannen omgeving, voor ieder niveau, recreatie of wedstrijd, ook voor mindervaliden.

Watersportcentrum

Het watersportcentrum van Saint-Cast is verdeeld over 2 locaties: de eerste aan de haven voor de activiteiten zeiltochten en traditioneel zeilen, en de tweede op het grote strand voor de lichte zeilboten en de “club Gliss”.

Cruise

Er zijn verschillende boottochten mogelijk: Origineel met ' Le Dragous ' , een traditionele zeilboot, maar ook cruises vanuit de haven naar Cap-Fréhel, Kasteel La latte of naar Saint Malo.

Diepzeeduiken

Wat u leeftijd of niveau ook is, u vindt altijd een duik die bij u past, met bijvoorbeeld: een duikdoop om de wereld onder water te beleven. Een duik overdag, of 's nachts, op een rots of een scheepwrak, de meeste locaties zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.

Uitstapje in de natuur

Het schitterende landschap biedt zoveel mogelijkheden om eropuit te gaan, u zou bijna niet weten waar te beginnen: Vissen op strand of op zee, de springtij uitstapjes, kennismaking met de schaal- en schelpdierencultuur, de wandeltochten, de MTB-routes.

Door het water lopen

Het wandelen in zeewater zorgt voor de ontwikkeling van de hart- en bloedvaten, de longen en luchtwegen beter te ventileren, de weerstand te verbeteren, de spierontwikkeling te bevorderen en voor een evenwichtig zenuwstelsel. (Inlichtingen bij het VVV-kantoor van Saint Cast).

Tennisen

U heeft de mogelijkheid om op verschillende terreinen te spelen Gras, quick buiten, en tergal overdekt. Onze gasten krijgen €1 per uur korting. Inlichtingen en reserveringen bij de receptie van de camping. Het complex is tevens uitgerust met een midgetgolfbaan. Het parcours bestaat uit 12 holes, met een gemiddelde lengte van 7 meter.

Cap Armor

Cap Armor is een instelling die het volwassenen en kinderen mogelijk maakt om, goekoop onder een ervaren begeleiding, sportieve- en culturele activiteiten te ontdekken. Inlichtingen bij het VVV-kantoor. Folders beschikbaar bij de receptie van de camping.

Kinderclubs ' Goélands en les Pingouins

In juli en augustus, op het grote strand van Saint Cast: spelletjes, trampolines, wedstrijden…

Een betoverend decor dat zo van een ansichtkaart lijkt te komen, en waar van alles te doen is.

Andere activiteiten:

  • Zeilschool
  • Wandeltochten
  • Vissen op zee
  • Midgetgolf
  • MTB tochten
  • Lokale markten met streekproducten…