Reservering
Datum van aankomst
Datum van vertrek
 

De activiteiten op onze Côtes d'Armor camping

Op camping le Châtelet zijn kinderen koning!!

Opdat ze zich vermaken, en vriendjes kunnen maken, kunt u ze het beste opgeven voor de Club (van 8 juli tot 31 augustus), waar ze hun eigen zaal hebben.

Onze miniclub verwelkomt uw kinderen van 5 jaar tot 12 jaar van 10u tot 12u; het programma zal gevarieerd, en aangepast zijn aan de leeftijd en wensen van uw kinderen: knutselen, mini olympiades, uitstapjes naar het strand, speurtocht…

En de rest van het gezin dan???

Aan het einde van de middag worden er verschillende activiteiten voor iedereen georganiseerd: Jeu de boules, voetbal, volleybal, ping-pong, springtij uitstapjes, wandeltochten over de GR34…

  • De minigolf zal bij zowel groot en klein veel succes hebben. Staat ter beschikking bij de receptie, en u kunt hem vervolgens neerzetten waar u wilt. Draagbaar, dus aanpasbaar aan de wensen van het hele gezin.
  • Het jeu de boules terrein is de hele dag door geopend, maar niet verlicht in de avond.
  • De pingpongtafels stan bij de speeltuin, en u kunt materiaal lenen bij de receptie.
  • Fitness: met de outdoor fitness toestellen apparaten kunt u buiten sporten. U kunt genieten van het uitzicht op zee voor een workout zonder inspanning, of bijna!
  • Speelzaal: hier vindt u elektronische spelletjes, flipperkasten, tafelvoetbaltafels, biljarttafels…

De voordelen:

  • Onze camping heeft volledige wifi-dekking, en verbinding voor twee apparaten tegen betaling. Voor een optimale verbinding voor alle vakantiegangers, zijn bepaalde websites waar een hoog debiet voor nodig is geblokkeerd (download, VOD en online spelletjes)
  • Voor uw veiligheid: de camping heeft een barrière, die om 22u30 dicht, en om 7u weer opengaat. Voor degene die na 22u30 terugkomen: geen nood, u kunt uw auto op onze parkeerplaats bij de ingang zetten. De camping is tevens 24/7 uitgerust met een videocamera, die het hele jaar door aanstaat.
  • Ontvangst van mindervaliden: het campingpersoneel is getraind voor de ontvangst van mindervaliden. Alle faciliteiten en voorzieningen (winkels, sanitair, zwembad, recreatieruimte) zijn voor hen toegankelijk. Sinds 2016 maakt de stacaravan ‘ life ‘ vakantie voor iedereen toegankelijk en aangenamer. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.
  • Voor het comfort van het hele gezin, hebben wij ruimtes gecreëerd met een familiedouche, babybadje, aankleedkussen…
  • Huisdieren zijn ook welkom, op voorwaarde dat ze aan de lijn gehouden worden, een elektronische chip of een tatoeage hebben, Ingeënt zijn tegen rabiës (de inenting moet geldig zijn), en over een Europees huisdierenpaspoort beschikken. (Honden uit categorie 1 en 2 zijn verboden).